Ansiktsbehandling Karlstad

Lyxig hudvård och erfaren hudterapeut •

Diamantslipning

Diamantslipning, som även är känt under namnet microdermabrasion, är ett effektivt sätt att utan kirurgiska ingrepp förnya och föryngra huden i ansiktet. Den här metoden är mindre aggressiv och därav även mindre slitsam än dermabrasion. På Ansiktsbehandling Karlstad erbjuder vi den här typen av hudvård och använder oss av effektiva och säkra instrument som genom mikroskopiska partiklar av aluminiumoxid avlägsnar det översta hudlagret med döda hudceller så att ny och frisk hud kan växa fram.

En behandling på vår hudsalong har många fördelar

Det finns många anledningar till att besöka en hudterapeut i Karlstad för diamantslipning. Behandlingen är effektiv mot fina linjer och kan reducera synliga rynkor, samtidigt som huden blir sammetslen och får en ny lyster. Microdermabrasion i Karlstad kan även hjälpa kroppen reparera skador i huden som uppkommit på grund av solen och minska mängden torra fläckar. Diamantslipning verkar även djuprengörande på porerna så att du inte kommer märka av lika många pormaskar. En behandling inleds alltid med hudanalys och dubbelrengöring, därefter börjar själva slipningen och avslutningsvis får du en skräddarsydd ansiktsmask.

Välkommen till oss för diamantslipning i Karlstad

Du är välkommen att boka en tid hos oss för att få microdermabrasion i Karlstad, en behandling med många fördelar.

 • Diamantslipning stimulerar blodcirkulationen tack vare vakuumtrycket
 • Produktionen av elastin och kollagen ökar
 • Behandlingen är säker, effektiv och avslappnande

Välkommen till oss för prisvärd diamantslipning

Om du är intresserad av att utföra diamantslipning i Karlstad och har några som helst frågor om behandlingen är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi håller ett bra pris för diamantslipning och du kan känna dig trygg med att behandlingen utförs av en utbildad hudterapeut. Boka gärna din ansiktsbehandling online. Efter att du gjort en microdermabrasion är det viktigt att du skyddar huden för direkt solljus under några dagar eftersom du kan uppleva ansiktet som känsligare än vanligt. Om du vill åstadkomma större förändringar kan flera behandlingar krävas, och vi hjälper dig naturligtvis boka in dessa i sådana fall.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en hudterapeut i Karlstad som erbjuder lyxiga behandlingar utifrån de behov och önskemål du har.

  E-post
  offert@ansiktsbehandlingkarlstad.se

   

OM OSS

När du söker efter en hudterapeut i Karlstad som erbjuder lyxiga behandlingar utifrån de behov och önskemål du har.

Ansiktsbehandlingkarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ansiktsbehandling Karlstad kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.