Ansiktsbehandling Karlstad

Lyxig hudvård och erfaren hudterapeut •

Green Peel

Välkomna till oss på Ansiktsbehandling Karlstad om ni vill få en naturlig behandling. Vi erbjuder Green Peel, en medicinskt utvecklad behandling och erkänd biologisk metod för att peela huden på ett skonsamt sätt. Behandlingen sker vid två olika tillfällen och utförs av en utbildad hudterapeut. Peelingen är baserad på 100 % rena örter såsom åkerfräken, sjöfräken, alger, ringblomma, lungört, styvmorsviol, spetsgroblad och kamomill. Alla örter har positiva effekter på huden utan att torka ut eller irritera ansiktet.

En effektiv metod för peeling

Örtbehandlingen Green Peel sker genom att de olika örterna masseras in i ansiktet och får ligga kvar och verka samtidigt som de hålls fuktiga genom en örtpeelingslotion. En hudanalys, rengöring och applicering av vårdande hudvård i Karlstad ingår i behandlingen. Efter behandlingen kan huden vara röd och mer känslig än vanligt och därför skall du inte använda vatten i ansiktet samma dag som peelingen skett. Du får med dig produkter från Dr. Schrammek hem som du skall använda fram till behandling två som du bokar in fem dagar efter det första besöket.

Ansiktsbehandlingkarlstad

Fördelar med Green Peel i Karlstad

Att välja Green Peel som hudvård i Karlstad kan vara passande för olika slags hudtyper och problem:

 • Behandlingen stimulerar cirkulationen och aktiverar cellernas ämnesomsättning
 • Döda hudceller tas bort så att ny och frisk hud kan växa fram
 • Behandlingen har en lugnande inverkan
 • Green Peel ger huden bättre spänst och mer lyster

Välkommen till oss för en ekologisk ansiktsbehandling

Du är välkommen att boka en tid för Green Peel i Karlstad hos oss. Båda delarna av behandlingen ingår i priset du betalar och även de produkter som du skall använda under behandlingens gång. Hos oss kan du även få hjälp med diamantslipning och en rad andra ansiktsbehandlingar. Vi garanterar dig alltid hjälp av utbildad personal som är duktiga på att se vad just din hud behöver för att må bra. Välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor eller vill boka en tid i vår salong.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en hudterapeut i Karlstad som erbjuder lyxiga behandlingar utifrån de behov och önskemål du har.

  E-post
  offert@ansiktsbehandlingkarlstad.se

   

OM OSS

När du söker efter en hudterapeut i Karlstad som erbjuder lyxiga behandlingar utifrån de behov och önskemål du har.

Ansiktsbehandlingkarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ansiktsbehandling Karlstad kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.